fbpx

Sport2Inspire

Apollo 8

Apollo 8 is een club opgericht op 6 januari 1969 de naam is ontleed aan de gelanceerde Amerikaanse maanraket. De club is uitgegroeid tot een van de grootste volleybalclubs van Nederland. Momenteel speelt dames 1 in de eredivisie van Nederland en winnaar van de supercup 2024. Verder zet de club zich in voor alle leden dat ze de sport volleybal kunnen beoefenen en dat de club toegankelijk is voor iedereen.

Missie

Apollo 8 wil volleyballen voor iedereen toegankelijk maken of het nou op topsport of breedtesport gebied is. Wij als Sport2inspire zijn blij om deze missie voort te zetten en hierbij te helpen. Wij geven advies op het gebied van sponsoring en de sportmarketing van Apollo 8 en helpen Apollo 8 beter te positioneren in de volleybalwereld. Vanuit onze kernwaarden streven wij naar een nauwe samenwerking omdat wij niet alleen de doelen willen bereiken maar ook de vereniging willen versterken op het gebied van marketing en sponsoring.

opdracht

Apollo 8 is een van de grootste volleybal clubs van Nederland dus dat verwacht ook een goede positionering, marketing en sponsoring. Wij als Sport2inspire gaan dit realiseren en wij willen er voor zorgen dat Apollo 8 voor loopt op volleybal gebied en commercieel gebied.

resultaat

Wij hebben voor Apollo 8 een adviesrapport opgesteld voor de sponsorcommissie waarin de sponsoringsanalyse, sportmarketing/ sponsorstrategie, een goede en duidelijke positionering en een nieuwe opzet van sponsor activatie en bijeenkomsten zijn opgenomen. We willen ervoor zorgen dat dit bijdraagt aan het behalen van commerciële doelen en een versterking op het gebied van sponsoring en marketing.

Review

"Pellentesque habitant morbi tristique senectus et. Aliquam malesuada bibendum arcu vitae elementum curabitur vitae. Id diam vel quam elementum pulvinar ac tium aenean pharetra magna ac placerat quis eget. In nibh cursus mattis."
Kynan Aguirre
Product Creative Manager